onsdag 29 januari 2014

Tavelväggens nya kläder



För nån vecka sedan fick jag lust att förändra vår stora tavelvägg.
Den måste vara en av de roligaste inredningsdetaljerna vi har för den är så lätt att förnya. Bara att ta bort, lägga till eller byta ut något kort.




Den här gången var det ett vårkläderkollage i Femina som jag fastnade för och som jag inte har det minsta emot att vila ögonen på en tid framöver.

Nu när jag är mammaledig märker jag att garderoben lutar allt mer åt det bekväma, hemmamysiga hållet så tips om pyjamasstil på dagen är inte mig emot. Och visst ser de där skorna hur sköna ut som helst!?



Men det känns allt som att våren fortfarande är en bit bort och jag njuter gärna av den nyfallna snön så länge den nu ligger. Det dumma är bara att det ibland är tungt att putta vagnen i höga drivor så idag ska vi testa något annat, nämligen att åka pulka. Vi har en liten, liten backe hos oss som jag är supernyfiken på att se om V gillar den....

Ha en skön onsdag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

  1. Vilken härlig tavelvägg! Ja visst är det kul när det går att ändra snabbt och lätt:)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. pyjamasstil here we come;) Hihi du är för go, men pillar ideen, jag had själv rivit ut en del i tidningar som ärg gillar att vila ögonen på- några har tejpats upp i arbetsrummet, men de flesta ligger i en hög på skrivbordet….skulle vilja göra en egen tidning där allt är samlat- men det känns som ett stort projekt;) hihi Kram Johanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥