torsdag 12 september 2013

Vårt vardagsrum.HEJ.

Fabrikens tema den här veckan är vardagsrum och därför tänkte jag att ni skulle få kika in en stund hos oss så får ni se hur vi har det och så kan jag berätta hur jag tänker kring det här rummet.

Först och främst vill jag att mitt vardagsrum ska vara trivsamt. 
Jag gillar när man kommer in och direkt känner att man bara vill krypa upp i soffan, burra in sig bland kuddarna och sätta på en bra skiva eller film. Eller försvinna in i en bok. Eller bara vara tillsammans och umgås. Oavsett vilket, ska rummet vara bekvämt och möblerat så att man lätt kan ha det gott där.Vi har högt i tak och öppen planlösning så att köket och vardagsrummet hänger ihop - något jag gillar på många sätt men som också gör det lite svårmöblerat. För oss blev lösningen att ställa soffan mitt i rummet med ryggen mot köksdelen. Vi har testat andra lösningar men det blir helt enkelt bäst såhär.Sen hade jag gärna haft lite större så att man hade kunnat ha två soffor mittemot varandra. 
Det ser alltid så fint och sällskapligt ut när folk har möblerat så.  

Ett hus som jag gillar massor är DET HÄR från Trivselhus.
Där skulle man lätt kunna ha sofforna mittemot och ändå få plats med det man saknar nu. Ett annat hus som jag också gillar massor är DET HÄR från nya serien Vintage Living (så himla fina hus att man nästan vill byta bara för att). Här älskar jag takkuporna och att hela huset verkar vara ombonat och detaljrikt - lite tvärt om mot den avskalade känslan man får med högt i tak och öppen planlösning. En ny trend kanske? Fast jag är ändå väldigt nöjd med vårt lilla hem. Jag trivs och det är det viktigaste.....men det är alltid roligt att drömma, eller hur?

.HA EN FIN DAG.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer :

 1. Gillar verkligen er fina tavlevägg ovanför tv:n, och det syns verkligen att man kan ha det riktigt gott i ert vardagsrum;) Kram

  SvaraRadera
 2. Verkligen trivsamt och otroligt fin tavelvägg. Mysigt med att kunna tända en brasa och härligt med högt i tak.

  Säger trevlig helg, redan nu. // Lissen

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen trivsamt ut!! Och att ni kan elda i rummet... underbart!

  Kram Milla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥