tisdag 2 juli 2013

Badrumsfavoriter


.HEJ.

För nån vecka sedan hörde jag Martin Timell säga att ingen längre har ett badrum. 
Alla har spaliknande rum för upplevelser och välmående som vi är stolta över och som vi gärna visar upp för andra. Riktigt så är inte vårt badrum. Men det hindrar ju inte att man då och då har lite som hemmaspa och tar hand om hela kroppen ända från den där hårinpackningen som aldrig blir av till valkarna på fötterna. 

En sån dag hade jag i helgen och då slog det mig att jag har ett gäng favoritprodukter som undantagslöst gör att jag känner mig mycket finare och som jag verkligen njuter av att använda. Så dem tänkte jag tipsa om och kanske gillar någon mer dessa.Först ut är Kérastases schampo och inpackning som tillsammans med L'oreals absolute repair-balsam gör mina rätt tjocka hårstrån mycket mer följsamma och glansiga - wohooo! Sen bara älskar jag Body Shops Bodyscrub (gärna oliv) för att den har lagom stora korn och luktar hur gott som helst. 

Bulldogs grejor är stående inslag på Magnus hylla i badrumsskåpet (jag tjuvlånar ibland men tycker att de luktar lite för starkt på mig men gott på honom) och vår lilla kotte verkar rätt nöjd med vad som helst men framförallt en badolja vi fick med hem från BB. Jag måste ta reda på vad det var för nåt för den luktar helt milt och skummar väldigt roliga bubblor! Spännande så.


Har ni några favoriter ni vill tipsa om? 
Även om man har ett fungerande kit kan det vara roligt att testa något nytt.

.KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
PS. Som genom ett trollslag verkar Viktors mage äntligen ha "mognat" och bröstet är numera supermysigt. Hur skönt är inte det? Men jag vågar inte ropa hej riktigt ännu och alla era tips (Dr Browns flaskor, lökfri mat, Minifom mfl) sparar jag som värdefulla juveler om det skulle vända till det sämnre igen.

3 kommentarer :

 1. Ja, det blir nog mer och mer spa över badrummen numera... tack för dina tips! :)

  SvaraRadera
 2. Här har vi inget spa inte! Knappt ett badrum ens. :) Liten mini toa med dusch utanför och sen den nya toaletten med just bara toa och handfat. Men, men vi klarar oss ändå.

  Skönt att magen är bra just nu. Bara njuta och hoppas det varar länge!
  Ja, det blir rätt tomt när barnen är borta. Man undrar vad man ska göra nu då? Men det är nyttigt för alla att få göra saker på egen hand. Vem vill hänga med morsan och farsan jämt och ständigt!!

  Ha en toppen dag!
  kram Kia

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att testa olika produkter! Sen Lilly föddes för tre år sedan började jag med ekologiska Dermanord, har testat många andra ekologiska emellanåt men alltid kommit tillbaka till detta märke. Mycket fint innehåll, prisvärt jämfört med vissa andra ekologiska och helt underbara dofter. Tyvärr inte så snygga flaskor men det har jag accepterat på grund av det fantastiska innehållet. Jag hade dessutom turen att kamma hem en vinst från Dermanord härom dagen :)

  Härligt att Viktors mage mognat. Underbart!
  Kram LInda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥