torsdag 14 februari 2013

Food to home & love

Bilder via Pinterest

Idag har jag tankarna lite överallt men mycket kretsar kring mindre intressanta saker som foglossning, kliande mage och konstig färg på benen. De som säger att det enbart är underbart och fint att vara gravid, de ljuger! Jag tycker att det är otroligt spännande och roligt, men samtidigt finns det även en vardag där varje genomförd arbetsdag känns som en seger. Himla tur att det inte är så lång tid kvar! Puh!

Betydligt roligare grejor är sådana som att det idag är alla hjärtans dag!
Man kan säga vad man vill om sådana dagar men jag gillar dem och vill gärna skicka kärlek till er läsare därute i bloggosfären. Hoppas att ni mår bra och har en fin dag! Min plan är att ikväll boa in mig med M och dricka gott kaffe och bara ha det gott... att försöka få lite av den sköna stämning jag känner när jag tittar på bilderna ovan. Vad har ni för planer?

KRAM

3 kommentarer :

 1. Har du fått mycket vatten i benen också. Sådär så man kan trycka in ett finger och det blir en grop ett tag. :) Jag hade det med första men det kommer nog mer i slutet. Sambon gilla inte när jag gjorde så! Tyckte det var lite kul. Inte så långt kvar nu och då får du belöningen!!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Hej finaste!
  Tyckte inte heller det var kul att vara gravid, men väl värt besväret, ler.
  Du närmar dig slutet och belöningen, så kämpa på och ta hand om er!
  Njut, mys och ha det bäst!
  Stor kram Lotta❤💙💚💜

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, det är ingen dans på rosor att vara gravid. Usch ja vad jobbigt jag tyckte det var. Men ändå värt det såklart. Du kanske skulle skaffa stödstrumpbyxor, det underlättade i benen tyckte jag. Om din BM och läkare bedömmer så kan du nog få utprovade genom distriktssköterskan. Kan ju fungera på annat sätt hos er men värt att kolla upp det. Sköt om dig!

  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥