tisdag 15 maj 2012

Mulig goes leather

Bild: IKEA livet hemma

Hej,

Oj vad det ruskar och regnar på västkusten just nu!
Det känns som att man ska ha tur om man ska klara sig från att bli dyngsur. Men jag litar på lyckan och tog mina nya jympaskor som är de skönaste jag någonsin haft. Vanligtvis brukar mitt nedslag börja på hälen och liksom rulla fram emot tårna innan man gör avstamp. Men inte längre. När killen på Intersport filmade mig på löpbandet i de nya skorna landade jag istället på tårna. Magi? Kan verkligen ett par skor göra att man ändrar sitt steg? Tydligen, och jag gillar.

Nåt annat nytt jag blivit sugen på att testa är IKEAs fina Mulig som nu fått nya kläder i form av läderdetaljer. Hur snygg som helst ju och jag ser framför mig hur jag kvällen innan hänger fram kläder på den så att jag slipper spendera de där veliga tio minutrarna på morgonen.

KRAM

3 kommentarer :

 1. Vilket hett tips om skorna, tack!
  Skinndetaljerna var ju läckra. verkligen.
  Jag skulle heller inte tacka nej till några sådan där stolar, som jag vill ha stående på vår framsida av huset. Kaffe i morgonsolen :)

  Ha en fin dag! Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jamen där sa du en smart sak! En klädställning för att hänga fram kläderna inför nästa dag! Jag har en enkel 'herrbetjänt' just nu, men kläderna hänger inget vidare bra där. Det blir lite knöligt. Detta är ju mycket enklare! Tack för tipset!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. I just could not lеave your web sіtе prior to
  suggesting that Ι extremely loved the usual infοrmatiοn а
  pеrѕon supply to yοur guеsts? ӏs
  gοing tο be bаck ѕteaԁilу to investigatе cгοsѕ-check
  new posts
  Also visit my web site : custom titanium ring

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥