lördag 29 oktober 2011

Madrid - ur min synvinkel

Framme på hotellet! Första övveraskningen: fri minibar - me likie! (även om det bara fanns typ fanta)


God morgon!
Som jag antydde igår var det inte mycket tid för att se sig om, strosa gata upp och ner, stanna för en café con leche och bara insupa atmosfären. Men visst hann jag lite av allt det där. Och även om hela upplevelsen kan liknas vid en speedating - ok nya gatan-vad finns här-vad kan du erbjuda, lyckades jag ändå fånga några bilder i farten. 

Madrid - the shortest love story. 
And.....action!

Jag älskade blomsterstånden och alla små barer och fina konditorier proppade med delikatesser. Och som i alla medelhavsländer är det härligt att folk i alla åldrar syns ute på gatorna eller på en barstol i färd med att mumsa tapas. På ett ställe delade jag nästan bord med fyra tjusiga äldre damer som drack kaffe och delade bröd med olivolja och salt på och jag tänkte att så, precis så, skulle jag också vilja ha det när mina nuvarande ca 50 gråa hår helt tagit över.

Men nu ska jag helt snart iväg till ett par som skulle kunnat vara riktigt gråhåriga men som inte alls är det. Det vankas lördagsfika hos morföräldrarna (och jag håller tummarna för det där med bra arvsanlag) och sen en tur i Göteborg.

Ha en fin dag!

5 kommentarer :

 1. Madrid är en är en härlig stad, var där på en kongress för några år sedan...
  Dina bilder är så härliga, men det såg lite kallt ut?! Eller så är det bara spanjorerna som tycker det när det går under 15 grader..

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Mmm så fint och mysigt du har fångat atmosfären!
  Kul med en avstickare även om det inte fanns utrymme för shopping etc...

  Ha en go dag!
  Loellan

  SvaraRadera
 3. Ser mysigt ut i Madrid , var där för många, många år sedan (känns det som ....) Ha en mysig dag idag, besök hos morföräldrar + Göteborg låter som en mysig lördag. Kram!

  SvaraRadera
 4. Long time no see!!

  Trevligt med lite resande!

  Ha det fint där borta!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Jag var au pair i Madrid för några år sedan... host host ;o). Tyvärr inte så länge som var min tanke från början. Har härliga minnen av staden, så levande och vibrerande.

  Kram Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥