tisdag 6 september 2011

TisdagsinspirationGääääsp!


Tisdag och kliande hals som förebådar en halstablettsknaprande dag. Jag gillar Vicks starkaste som ger en lätt bortdomnad känsla. De passar iof mindre bra ihop med te, men en kollega föreslog att man kan smälta vicksen i det varma vattnet. Det kanske blir bättre? Men eftersom jag fick så himla många bra tetips ( jag kommer nog inte att kunna motstå ett och annat klick hos Løv Organic - burkarna är så otroligt fina att jag vill ha dem framme som prydnad ) ställer jag nu frågan igen, fast med halstabletter. Har ni några som alltid funkar?


Hur som, igår kollade jag igenom gamla nummer av Vårt nya hem. Har ni läst den tidningen? Jag tycker att de har så många fina hem och massa bra inspiration, så här får även ni se några bilder från ett så härligt sommarhus på Mykonos.

Alla bilder i inlägget från Vårt nya hem

Roliga väggmålningar, eller hur?

Ha en fin dag!!

2 kommentarer :

 1. åhh vad fint!! men nu vill man ju ha sommar igen.. eller det vill man kanske alltid..? ;)
  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder och hela Mykonos är fint jag var där för många herrans år sedan när jag båtluffade med en kompis. Då hade jag noll koll på hur det uttalades och sa My Konos (majkonos) ....och undrade hela tiden vad Konos var för något tills vi träffade ett par amerikaner som rättade till mig. Jag skyller på att jag var ung och blond. ;)

  Krya på dig (och jag gillar inte halstabletter äter bara om det är generalkris och då blir vanliga Vicks)

  Kram F

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥