tisdag 13 september 2011

Katrina and the wavesOrkanvindar ruskar huset och mina nyplanterade ljungplantor kämpar tappert för att hålla sig kvar i rabatten. Olivträdets utesäsong är dock över så det har fått komma in i husets värmande vrå....det och en liten fågel som av någon anledning stått i krukan hela sommaren. Man kan ju inte lämna någon i sticket, eller hur?


Så nu sitter vi här, killen och jag med fåglar och träd och funderar på vad man egentligen gör en onsdagkväll klockan nio när man redan ätit sin äppelpaj och sett sina favoritTVprogram. Jag tror att det enda rätta är att ta tidig kväll och krypa ner långt under täcket och bara myslyssna på vindens framfart därutanför. Så får det bli :D Bums i säng!


Kram och fin kväll på er!

5 kommentarer :

 1. så klart man inte kan lämna någon stackare i sticket;) Aha ja det är väl dax, kanske för mitt citronträd oxå att komma in? Sov lite åt mig oxå för jag behöver natten på mig för att hinna klart med mitt skolarbete....Sov så sött

  SvaraRadera
 2. Borde också komma i säng i tid, lätt att fastna i soffan...

  Tack för grattiset!!

  SvaraRadera
 3. Jisses, vilket oväder det är ute!! Regnet och stormvindarna tycks inte avta utan snarare tillta här på Västkusten denna kväll så din tanke med att krypa ner under täcket och lyssna på smattrandet tycker jag låter som en ide :)

  Ha en mysig kväll

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Det lät inte fel alls, att krypa till säng tidigt.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 5. Jag var ute och byggde lite igår. O je så det blåste, verktygen gled på altanen som värsta poltergeisten tagit över dem...

  kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥