fredag 12 augusti 2011

Vännerna vet


De vet vad man tycker om för prylar och färger.
Jag har tittat på precis den här skålen och velat ha ett av alla de där alldeles galet fina halsbanden hela sommaren. Och så kommer vännerna med just dessa presenter - gissa om jag blev glad! Fast mysigast var det ju ändå att ses och vi hade en skön dag, vi tre som hängt ihop sen första veckan på högskolan. Och fastän mycket har hänt sen vi konstant föråt oss på choklad och scones och tokpluggade och bar tunga böcker  är det ändå ibland som att tiden stått stilla och vi fortfarande är de samma, bara i något rynkigare och rundare förpackningar :D


Något som ändå har ändrats är att vi förökat oss och kodevännens lillkille var med. Vi tycker ju så klart att han är supersöt men jag undrar vad han tycker om oss för han verkade något skeptisk till de knäppa figurerna han blivit ihoptussad med :D Jag tar det som ett sundhetstecken!Nu är jag av nån anledning helt utpumpad och tänker parkera mig i soffan/sängen/altanen och vänta på att killen ska bli sugen först och fixa popcorn till oss båda. 

Au revoir, nu checkar jag ut för dan.

3 kommentarer :

 1. Vad fina presenter! Och det är härligt med vänner som vet precis :). Jag kommer ihåg er från högskolan, ni verkade ha så genuint mysigt tillsammans. Något jag faktiskt var lite lite avundsjuk på :). Kram!

  SvaraRadera
 2. Skitsnyggt halsband, skålen har jag oxå;) ha en fortsatt mysig kväll! Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Härligt med vänner som vet vad man gillar, ler.
  På tal om vänner, nu får vi snart få till en liten bloggisträff igen. Hade Tina med lille R. här på en lekstund idag, så mysigt.
  Ha en fin helg, hoppas på sol och havväder!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥