tisdag 31 maj 2011

Tisdagstema - Sommarbordet

Sommarkänsla!


Vad kan vara mer inbjudande än ett vackert dukat sommarbord fyllt med blommor, pasteller och oändliga rader av godsaker? När jag i morse tänkte på hur jag skulle fota Fabrikens tisdagstema kändes det busenkelt för solen sken och vi åt frukost ute för första gången i år. Hur mysigt som helst, eller hur? Då hade jag dock glömt den lilla detaljen att svensk sommar innebär växlande väder och när jag nyss kom hem var allt mörkgrått och regnet hänger hotfullt över markisen. 


Men visst är även regn och plötsligt avbrutna middagar en del i sommarbordets romantik?! :D Nu ska jag skynda att rädda duk och dukning och sen hålla mig inne resten av kvällen.Ses imorgon igen!

8 kommentarer :

 1. Men vilken fin dukning! Så ljuva färger, finfint! Vad roligt att ni hittat ett ställe nu, Marmaris har jag hört mycket gott om. Det kommer bli toppen! När åker nu? Hoppas vi får se några glimtar från er resa sedan. Ha en fin kväll i åskvärmen. Kram LInda

  SvaraRadera
 2. Underbar dukning! Det är så fint med lavendel.

  SvaraRadera
 3. Ser mycke inbjudande ut :)

  Kram/Anna

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt! Helt fantastiskt ljuvligt!

  Och vem har sagt att efterrätt inte är mat!? Galet fel.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Åh, så fint och inbjudande!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Mm, jag kommer gärna hem till dig om du dukar så igen..
  Jag kom att tänka på reklamen där de plockade in och ut bordet på midsommar mellan skurar och allt möjligt. Tyckte den var så kul, skulle vädret inte bli bra? Tycker det verkar oroväckande mörkt just nu!

  kram!

  SvaraRadera
 7. Underbart, lavendel är min favorit!
  Så fin dukning, tjusigt:)
  Vädret är minst sagt lynnigt, men idag var det ca 30 gr och kändes som ljuvlig sommar!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Jättefint!! Skrattade till när jag läste det där om avbrutna middagar... Sommaren har knappt börjat och det har redan hänt oss. Första riktiga grillkvällen, vi hade vänner på besök och hade ambitiöst nog grillat förrätt (baconinlindad vit sparris) och precis lagt på varmrättsköttet på grillen... DÅ kom en störtskur! Det var bara att pallra sig in ;) //Petronella

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥